De beleving van kleur in de tuin

dtid-boekaankondiging

‘De beleving van kleur in de tuin’.

De presentatie vond plaats in boekhandel Derijks in Oss . De burgemeester van Oss, Wobien Buijs-Glaudemans nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Klik hier voor de film die Omroep Walraven er van maakte.

Een tuin is bij uitstek een plek om te genieten en rust te vinden, maar ook een plek die nieuwe energie geeft. Elk mens beleeft dat op zijn eigen manier. Hoe we een tuin waarderen en de kleuren erin ervaren, wordt mede bepaald door wat we mooi vinden. “De beleving van kleur in de tuin” helpt om je eigen beleving van kleur en je eigen kleurvoorkeur te begrijpen.

Het is ook een heel praktisch boek, met veel aandacht voor beplanting. Niet alleen éénjarige en vaste planten, maar ook bollen, rozen en bomen komen aan bod.

Behalve een beschrijving vind je handige tips voor de verzorging en doe je ideeën op om in je eigen tuin aan de slag te gaan. De prachtige foto’s zijn een unieke bron van inspiratie.

Vanaf november verkrijgbaar in de boekhandel en via deze site:

De beleving van kleur in de tuin

Martje van den Bosch

Fotografie: Brecht Mané- van den Bosch

160 bladzijden, 28 x 22 cm.

€ 14,99

ISBN 978 90 5947 430 7

Uitgeverij Atrium

Bekijk het persbericht (PDF bestand).


Bestelformulier

U kunt het boek 'De beleving van kleur in de tuin' op deze website bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Na het verzenden van dit formulier ontvangt u per e-mail reactie met informatie over betalingsmogelijkheden. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verzonden. De verzendkosten bedragen €3,75.

Uw naam

Uw e-mailadres

Hoeveel exemplaren wilt u bestellen?

Naar welk adres kunnen we uw bestelling verzenden?


Burgemeester Buijs met het eerste exemplaar van het boek.